2.hét / 4.nap

 2011.01.13. 23:25

58,4kg. Na, ez az ismétlés bíztató. Ha mást nem is, de tartom a súlyom a magamhoz képest fokozott étkezési és ivászati szokások mellett. Éppen csak a magamnak előírt szabálykönyvet nem tudom tartani.

9:00 Igen, reggeli kolbászos-sajtos-paprikás szendvics magos zsemlével készítve

12:00 Töltött káposzta egy gombócnyi adagban, mellé tejföl és egy magos zsemle

15:15 csokoládés gyümölcsrizs

18:20 hagymás rántotta két tojásból fél szelet kenyérrel

21:20 egy alma és egy kis szelet rántott sajt

Folyadékbevitel 1,8liter + 2 kávé

Elmaradt a Bíró Ica mozgassuk meg lusta hátsónkat nap. Lazul a fegyelem. Persze van mentő elméletem, hiszen így befolyás nélkül tudom kimutatni a heti diéta eredményét. Kifogás az mindig van.

Ma nagyon nehezen győztem le a nassolási ingereket. Jó, hogy kezd egészséges alakot ölteni az emésztésem, de ezzel együtt úgy érzem, egyre többet tudnék enni. Felszínre kerülnek a bögrés diéta nehézségei. Azt a bizonyos három óránként egy öklömnyi adagot nagyon kell mérni, hogy ne legyen kilengés az egész nap folyamatosan eszem, ami elém kerül felé. Szerencsére, amíg a munkahelyemen vagyok, csak az van előttem, amit reggel viszek. De aztán otthon már más a helyzet és csábító a lehetőség, hogy a három óránkénti evéshez még az éjszakai nassolást is hozzácsapja az ember. Egyre valószínűbb, hogy ezt a diéta elméletet is csiszolni kell még.

A bejegyzés trackback címe:

https://parasztdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr242583436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása