2.hét / 3.nap

 2011.01.12. 23:23

58,4kg. Aaaz asszooony ingataaag...

Nem könnyű szigorú diétás előírásokat betartani, arról blogot írni és teljes kapacitásban munkahelyt állni egyszerre. El is maradtam kissé mindennel. Lássuk, mire emlékszem:

9:20 Szokásos kolbászkás-sajtos-paprikás rakással magvas zsemle

11:30 Három szelet Szezámmagos grillázs szelet hirtelen felindulásból elkövetett szándékos bekebelezése

12:50 Egy konzerv olajos hal egy kis konzerv morzsolt kukoricával és egy magos zsemlével - mert ellenállhatatlan hiányérzetem volt már halétkek iránt, hát ismét kihágtam

16:10 Egy doboz csokoládés gyümölcsrizs - látszik, mennyire nehéz betartani az önmegtartóztatást

19:00 túrókrém házilag - sovány tehéntúró, egy tojás, egy csomag vaníliás cukor, egy pöttyenet citromlé, kever, eszik

Napi folyadékbevitel: 1,9l bodzás víz és két kávé, ezt legalább jól teljesítem.

Azt hiszem, az ebédre választott halas fogás dupla adagnak számított, sok is volt, egész délután nyomasztott. Részeredményként könyvelem, hogy az emésztésem beindult, néha mintha meg sem akarna állni. A bőrőm kisimult és néha már olyan érzés mozog a testemben, mintha átalakulnék belül, mintha a zsírréteg kezdene felszívódni az izom javára. Persze ez csak egy érzés, de jól esik a tudat, hogy talán tényleg sikerül megszerelnem a szervezetemet. Hajrá nagyszervíz.

A bejegyzés trackback címe:

https://parasztdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr152583434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása