Új hét új elmélet

 2011.01.10. 09:32

Az eddigieket összegezhetjük úgy, hogy csupán az étrend kis változtatásaival sikerült leadni egy hét alatt egy kilót, ami egészen jó eredmény. Minthogy eredetileg azzal a gondolattal kezdtem el ezt a fogyókúrát, hogy minden egyes héten új módszert tesztelek a számomra ésszerűek közül, legyen itt az új hét szabálykönyve.

A hét elmélete, hogy ha megadjuk a testnek a megfelelő táplálék- és folyadékbevitelt, a test szükségleteit kielégítő étrend megteremti a lehetőséget az emésztés megfelelő működéséhez, amely esetben felesleges raktározás nem történik. Fogyjunk tehát kielégítő evéssel! Na, erre nagyon kíváncsi leszek.

Az alapgondolathoz rokon elképzelés a már említett bögrés diéta, így a hétre vonatkozó szabályok a következők:

3 óránként egy 2dl-es bögrével mérhető adag étel elfogyasztása kötelező, se több, se kevesebb. Az ételek összetétele ezen szabály betartásával tetszőleges, de hozom magammal a múlt hét parasztos gondolatát, hogy olyan étkeket választok, amelyet nagyszüleink is fogyaszthattak gyermekkorukban.

A napi folyadékbevitel kötelezően 25ml/testtömegkilógramm, tehát 1,5liter.

Szívem szerint a bizonyítási kísérlet tisztasága érdekében elhagynám a mozgást, hogy a pusztán étkezés módosítással történő fogyás kimutatható legyen, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez a módszer előbb gyarapodást hoz, csak aztán fogyást. Amúgy is tervezem már egy ideje, hogy tesztelem Bíró Ica hatékonyságát és kivételesen tényleg végigcsinálom ezt a pár hónapot minden másnap tornával. A javaslat szerint ez az ütemterv már hetek múlva látható eredményt hoz, amit eddig sosem vártam meg, szóvat torna továbbra is étlaphoz mellékelve.

Kezdjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://parasztdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr112576383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása