2.hét / 1.nap

 2011.01.10. 22:53

58,7kg. Helyzet változatlan, tekintsük úgy, hogy ez egy hét alatt egy kiló fogyás, mint eredmény. Nem füllentünk nagyot, hiszen ez tény, és az eredmény ráadásul tartalmaz egy eddigieknél nagyobb szintű folyadék bevitelt, ami ugye hozzá szokott adni a testsúlyhoz. Ezért szeretnek vízhajtózni, akik pánikszerűen fogyókúrálják magukat, a vizet könnyebb kihajtani magunkból, mint a felgyülemlett zsírréteget. Na a vízhajtást mindenki felejtse el, főleg, aki egyébként sem issza meg a napi minimumot!

A második hét értelmében íme az első napi étrendem. Mivel ugye 3 óránként kell ennem, időpontot írok, nem étkezést. Persze nem percre pontosan, de így sikerült:

9:00 magos zsemle kolbász sajt paprika szokásos kombinációjával

12:00 kis tányéron elférve tenyerem fele méretű sajtos-tejszínes hús, hozzá kétszer akkora mennyiségű jázmin rizs

15:40 egy adag málnás gyümölcsrizs

18:10 egy csokis-mogyorós műzli szelet

20:50 egy darab barackos muffin

Napi italmennyiség sikeresen teljesítve, 1,5liter, bár ebből fél liter egyszerre ment le munkaidő végén, plusz két kávé.

Immár időszerű megjegyeznem, hogy a fokozott tápanyag és folyadékbevitel fokozott emésztéssel jár, tehát számítsunk rá, hogy teljesen váratlan hirtelenséggel kell majd kutatnunk a legközelebbi mosdó után.

Közérzetem egyébként sokat javult. A folyadékbevitel első látványos hatásaként, már azon túl, hogy szokatlanul rövid időközönként feltűnő kapkodással sietek a mosdó felé, kezdenek kisimulni a szemem alatti karikás duzzanatok.

Torna ma nincs, mert kíváncsi vagyok az első nap tiszta eredményére.

A bejegyzés trackback címe:

https://parasztdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr22576427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása